vildmarkenretreat.se

web logo retreat
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Vildmarken Retreat

En retreat- och träningsgård i  Värmlands djupa skogar.

En plats för vila och rekreation; yoga, fysisk, mental och andlig uppbyggnad och att bara vara.

web logo retreat

Välkommen till Vildmarken Retreat

Här kommer du tillbaka till dina rötter i naturen, hämtar energi och hinner ifatt dig själv.

Vi möter dig med en varm, öppen, kärleksfull och avslappnad atmosfär. Hos oss på Vildmarken samverkar människan, kosten och naturen till en helande miljö. 

Vi verkar för att se människor bli mer levande och lite lyckligare än när de kom!

Cecilia och Gunnar
Ägare till Hotell Vildmarken

Mer om Vildmarken

Våra kommande event

Anordna din retreat hos oss

Längtar du efter en plats för vila och rekreation i naturen?

Söker du även en plats för yoga, fysisk, mental och andlig utveckling eller att bara vara?

Vildmarken retreat inbjuder till en helhetsupplevelse med naturens helande kraft, ett omtänksamt bemötande och vällagad mat. Våra lokaler och omgivningen är väl anpassade för fysisk och mental träning och skapande. Hit är alla välkomna som delar vår önskan att leva i samklang med naturen och allas lika värde.

Vi planerar vistelsen tillsammans med dig som ledare, och hanterar allt praktiskt från bokning till avresestädning. Vi kan ta emot grupper på upp till 25 personer.

Oavsett om du vill leda en retreat, köra en intensiv träningshelg eller samla dina kompisar för en skön samvaro så ser vi till att allt flyter på och ni kan fokusera på det som är viktigt för er.

Vad säger våra gäster

Vilken underbar helg vi haft här på Vildmarken. En helg fylld av kärlek, gemenskap, god mat, underbara aktiviteter helt utan krav, stress och press. Så mysigt att få samlas runt brasan och och bara få möjlighet att vara med sig själv och med andra. Miljön utrålar lugn, frid, kärlek, gemenskap, stillhet och ger utrymme för själen. Stort tack för en fantastisk helg. Vi kommer gärna tillbaka igen!

Maria B Yogalärare

Tusen tack för att jag fick delta på inspirationshelgen på Vildmarken. Så givande och trevliga möten, mycket god energi, med härliga människor och goda samtal. Maten var fantastiskt god, det märktes att det låg massor av omsorg och kärlek nedlagt i den

Sara S Deltagare

En skön inspirationshelg på Vildmarken går mot sitt slut. Maten och allt har varit till stor belåtenhet. Den avspända stämningen är ett stort plus. Man känner sig välkommen och inkluderad.

Karin H Yogalärare

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Privacy Policy