vildmarkenretreat.se

web logo retreat
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Välkommen till Hotell Vildmarken
och Vildmarken Retreat

Hotell Vildmarken blir Vildmarken Retreat när vi anordnar retreater eller andra evenemang för grupper.

Hotell Vildmarken ligger vacker vid Finnsjön, med traktens finaste badplats precis nedanför tomten. Bara 15 minuter från E18 hittar ni lugnet och stillheten, med skogen och sjön som närmaste grannar. För den som söker ytterligare aktiviteter finns vandringsleder i Lönnskog och i Glaskogens naturreservat, kanotleder och fiske i många olika sjöar, flera golfbanor och besöksmål som Wiksfors bruk eller Värmlands Vikingacenter i Nysäter.

Vill du tillbringa några dagar i stillhet och tystnad är Vildmarken den perfekta platsen. Likasinnade besökare, mat som stärker dig, naturen som ger ny energi, och minimalt med ljud- och ljusföroreningar

Läs mer om  Hotell Vildmarken på https://hotellvildmarken.se

rooms in spring
summer evening
tree in spring

Vad säger våra gäster

Vilken underbar helg vi haft här på Vildmarken. En helg fylld av kärlek, gemenskap, god mat, underbara aktiviteter helt utan krav, stress och press. Så mysigt att få samlas runt brasan och och bara få möjlighet att vara med sig själv och med andra. Miljön utrålar lugn, frid, kärlek, gemenskap, stillhet och ger utrymme för själen. Stort tack för en fantastisk helg. Vi kommer gärna tillbaka igen!

Maria B Yogalärare

Tusen tack för att jag fick delta på inspirationshelgen på Vildmarken. Så givande och trevliga möten, mycket god energi, med härliga människor och goda samtal. Maten var fantastiskt god, det märktes att det låg massor av omsorg och kärlek nedlagt i den

Sara S Deltagare

En skön inspirationshelg på Vildmarken går mot sitt slut. Maten och allt har varit till stor belåtenhet. Den avspända stämningen är ett stort plus. Man känner sig välkommen och inkluderad.

Karin H Yogalärare

FAQ's

Det beror ju naturligtvis på vad du är allergisk mot och hur det påverkar dig.

Vi befinner oss ute i naturen, och vi tillåter husdjur, så du kommer utsättas för allergener från djur och natur. 

Vad gäller mat, så hanterar vi olika sorters ingredienser i vårt kök, så vi kan inte garantera att maten inte är kontaminerad. Vår strävan är att erbjuda mat för alla, och vi försöker att möta dina önskemål om innehållet i maten som serveras.

Se alltid till att prata med oss om dina specifika behov innan du bokar in en vistelse.

Ja, vi tillåter hundar och andra husdjur på rummen. Om du tar med ett husdjur kommer vi att debitera en extra städavgift på 300 SEK per rum och vistelse.

Ställ en fråga

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Privacy Policy