vildmarkenretreat.se

web logo retreat

Skrivarhelg på Vildmarken 23-25 augusti

Categories
Boka ditt deltagande

Boka ditt deltagande genom att skicka ett mail till: bokning@hotellvildmarken.se

Ange namn och hur du vill bo i din anmälan. 

Din ledare

Charlotte Wikhall har utkommit med tio romaner, varav en varit nominerad till Selmapriset. Hon har lång erfarenhet av att leda skrivarkurser via olika studieförbund.

 

Skrivarhelg på Vildmarken

En helg för dig som är intresserad av att få fart på skrivandet vare sig du är nybörjare eller skrivit mycket. Allt du behöver ha med dig är penna, papper och lust att använda ord.

Tillsammans går vi på upptäcktsresa i minnen, känslor, omgivningen och andras texter med hjälp av egna associationer som används i skrivandet.

Det du förhoppningsvis får med dig ifrån kursen är ett lustfyllt förhållande till ord och skrivande. Kanske inspiration för att skriva mer.

Kursen utformas utifrån gruppens behov men några längre texter finns det inte möjlighet att varken skriva eller få feedback på.

Vad kan du förvänta dig?

Inspirerande helg fylld med skrivövningar som får fart på din kreativitet. Genom dessa skrivövningar utforskar du din fantasi och släpper ordet fritt. Du behöver inte ha några förkunskaper och deltagandet är prestigelöst.

Program for helgen

Vi börjar på eftermiddagen på fredag med en introduktion till helgen och deltagarna.

Sedan fortsätter helgen med sessioner där Charlotte blandar övningar med tid för skrivande, återkoppling och reflektion. Charlotte anpassar schemat utifrån egen intuition och gruppens behov. 

Helgen avslutas efter lunch på söndagen.

Hotell Vildmarken

Hotell Vildmarken ligger vacker vid Finnsjön, med traktens finaste badplats precis nedanför tomten. Bara 15 minuter från E18 i Långserud hittar ni lugnet och stillheten, med skogen och sjön som närmaste grannar. Närmaste större stad är Säffle, och till Karlstad är det 1 timme, Oslo 2 timmar och Göteborg 3 timmar med bil.

Här bor ni i stora rum med egen dusch och toalett. Det finns en stor fin matsal med altan och en brasa att mysa vid. Gott om plats både ute och inne för friluftsliv, träning, reflektion och bara njuta av tillvaron.

Vi serverar vegetarisk helpension, baserad på ekologiska och lokala produkter när det är möjligt. Helpension under en kurs inkluderar frukost, lunch, middag och fika enligt schemat.  Har du allergier eller är intolerant mot något så prata med oss när du anmäler dig

Priser

Delat rum för 2 till 3 personer, med uppbäddade sängar, badrum och slutstädning. 3550 SEK per person för boende, helpension och alla aktiviteter fredag till söndag.

Enkelrum med uppbäddad säng, badrum och slutstädning. 4350 SEK per person för boende, helpension och alla aktiviteter fredag till söndag.

Vill man vara med på kursen men bo hemma eller i egen husbil:
Helpension och alla aktiviteter 1995 SEK
Ställplats husbil 300 SEK per natt inklusive el och tillgång till toalett och dusch.

Avgiften ska vara fullt betald 10 dagar innan kursen, och efter detta datum kan man inte avboka sig. Se fullständiga bokningsregler när du anmäler ditt intresse. Vi förbehåller oss möjligheten att ställa in kursen om det blir för få deltagare. Alla inbetalda avgifter återbetalas i så fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Privacy Policy