vildmarkenretreat.se

web logo retreat
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Omfamna mörkret 10-12 November

Vill du delta

Anmäl ditt intresse genom att kontakta oss på mail eller telefon

Omfamna mörkret på Vildmarken

Hösten är här, naturen förbereder vintervilan. För många av oss innebär den här tiden ökat behov av återhämtning och vila. Vi på Vildmarken vill erbjuda dig möjligheten till egentid i Värmlands djupa skogar för att hjälpa till att rusta kropp och själ inför den mörkaste och kallaste årstiden.

Helgen den 10-12 november genomför vi återigen vår samskapar-retreat ’Omfamna mörkret’. Vi tillbringar helgen på Hotell Vildmarken, äter gott, inspirerar och inspireras i yogasalen såväl som i skogen och låter oss fylla på med välbehövlig energi inför vintern. Förra årets retreat blev mycket lyckad och nu vill vi skapa denna möjlighet till återhämtning och inspiration inför hösten även i år.

Anmäl dig genom att mejla eller ringa oss. Kontaktuppgifter finner du här bredvid

Samskapande, fina samtal och god mat

Visst är det norska ordet ”samskapende” underbart! Nu har vi ett ord för inspirationshelgens tema.

Vi bjuder in yogalärare, gruppledare inom andra gebit och deltagare till en helg med samskapande här på Vildmarken. Var och en bidrar på sitt sätt för att göra helgen inspirerande och omväxlande. Alla som önskar får tid att dela med sig av det som ligger den varmt om hjärtat. Kanske håller du ett yoga-pass, en meditation eller inspirerar under en kreativ stund i vår skaparverkstad, kanske föredrar du att räcka en hand till de praktiska sysslor som behövs i de allmänna ytorna och köket eller kanske väljer du att hålla ett föredrag, musicera eller underhålla.

Helgens schema fyller vi på vartefter vi ser vilka som anmäler sig och hur de väljer att bidra. Vi kommer uppdatera schemat när vi börjar få en klarare bild av vad helgen kommer innehålla denna gång.

Utöver passen lämnas gott om tid till samtal, reflektion och stillhet. För den som vill finns det fina vägar och stigar för löpning, cykling och vandring.

Mat

Under helgen har vi helpension, med frukost, lunch, middag och fika.

Vi serverar hemlagad, vegetarisk mat, baserad på ekologiskt och närodlat så långt det är möjligt. Vi strävar efter att vår goda och näringsriktiga mat ska vara gjord av oprocessade råvaror odlade med låg miljöpåverkan.

Gluten- och mjölkproteinfria alternativ finns alltid. Dock hanterar vi alla sorters råvaror i köket så har du allergi eller andra önskemål, hör av dig till oss i förväg.

Boende

När du anmäler dig till vår inspirationshelg, så reserverar vi ett rum för dig med två till fyra bäddar. Vill du sedan dela upplevelsen med en partner, en vän eller två, så bjuder du in den/dem att dela rum med dig. 

Självklart kan du välja att komma själv till retreaten och få sova i eget rum.

Pris

1795 SEK per person. I priset ingår 2 nätter i dubbelrum med uppbäddade sängar och eget badrum, vegetarisk helpension, alla aktiviteter samt slutstädning. 

Vi önskar att var och en bidrar med ca 1-2 timmar av sin tid i någon aktivitet på retreaten och vi kan på så sätt hålla priset till ett minimum. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Privacy Policy